Onze winkel

Remco’s Mode openden zijn deuren in augustus 1999 op de Kerkstraat 60 te Monnickendam. De winkel begon als een mix winkel in dames ,heren en kinderkleding.In 1994 werd de kinderkleding gescheiden van de heren en dames collectie en kreeg een eigen winkel op Kerkstraat 50 in Monnickendam. Dit was geen groot succes en er werd al 2 jaar later afscheid genomen van deze winkel en tegelijkertijd ook van onze gehele kinder collectie en gingen we alleen door als heren en dames winkel in het casual segment.Nu bijna 20 jaar later zijn we uitgegroeid tot een begrip in heel Waterland en kent iedereen wel onze winkel. Op het moment zijn we lekker bezig met ons vak en hebben mooie merken aan ons bestaande pakket toegevoegd en voeren nu o.a de labels ;Azuri,suzy-q,Sophia Perla,Enjoy,Redbutton,Newstar,Zoso,Dreamstar,Luhta voor de dames en voor de heren o.a;Twinlife,Alberto,Newstar,Noize,Timezone,Gabbiano,State of Art en in de zomer wordt Lacoste toegevoegd aan ons merken pakket. We zijn in de loop der jaren ook wel behoorlijk veranderd van doelgroep,richten we ons in het verleden op de doelgroep 50+ zijn we stapje voor stapje ons assortiment gaan aanpassen en is nu ons assortiment gericht op de vlotte vrouw en man van 30+.

Weet ons te vinden

Onze winkel kunt u vinden in het mooie stadje Monnickendam,net onder de rook van Amsterdam en vlak bij Volendam.Monnickendam ligt aan het IJsselmeer en als je bij onze winkel de hoek omloopt tref je gelijk de oude haven van Monnickendam aan waar uw rustig onder het genot van een bakje koffie uren kunt genieten van het mooie uitzicht van het IJsselmeer.

Vanuit Amsterdam neemt u op de ring A10 afslag Volendam en volgt u Volendam en komt u vanzelf borden Monnickemdam tegen op de N247. U neemt de eerste afslag monnickendam en net over de brug voor de kerk slaat u links af om de weg te vervolgen richting de Kerkstraat waar onze winkel op nummer 60 te vinden is. Parkeren kunt u gelijk bij het begin van monnickendam om daarna een mooie wandeling door dit mooie stadje te maken van hooguit 5 minuten tot onze winkel.

Vanuit Volendam of hoorn komende volgt u de N247 tot monnickendam en neemt u de tweede afslag (niet afslag monnickendam noord )en over de brug neemt u de eerste afslag links en volg de weg tot u aan de rechter hand onze winkel ziet op Kerkstraat nummer 60. Parkeren kunt u gelijk in het begin van Monnickendam tegen over de kerk waar een wandeling van hooguit 5 minuten een aanrader is om gelijk de mooie oude gevels te bewonderen. Ook is een kleine parkeer gelegenheid net voor onze winkel waar een blauwe zone van kracht is .

Openingstijden

Maandag. 12.00 t/m 17.00

Dinsdag. 9.30 t/m 17.30

Woensdag. 9.30 t/m 17.30

Donderdag. 9.30 t/m 17.30

Vrijdag. 9.30 t/m 20.00 (koopavond)

Zaterdag. 9.00 t/m 16.30

Telefoon ; 0299656455

E-mail.info@remcosmode.nl